Persbericht: Ride to the Tour zit er op!

Hieronder het officiële persbericht van onze fietstocht vorige week:

Utrechters fietsen van Londen naar Nantes

560 kilometer op de fiets voor het goede doel! Bart Surminski en Ronald van de Streek uit Utrecht deden vorige week mee aan de sponsor-fietstocht van Londen naar Les Herbiers (bij Nantes) van de organisatie Right to Play! Ze legden in 4 dagen 560 kilometer af voor de organisatie van oud-schaatser Johann Olav Koss, en haalden via sponsoren maar liefst 3000 euro op voor het goede doel. Ronald: “Right to Play helpt kinderen die getroffen zijn door rampen, oorlogen en armoede door middel van sport- en spelprogramma’s, om ze zo basisvaardigheden te leren”.

In totaal deden 60 internationale fietsers mee aan de sponsorfietstocht waarmee ze in
totaal ruim 70.000 euro opbrachten! Met dit geld kunnen komend jaar 3000 kinderen meedoen aan de programma’s van Right to Play. IT’er Bart (27) en marketing consultant Ronald (25) vertrokken op 29 juni vanuit Londen en arriveerden op zaterdag 2 juli in Les Herbiers, waar ook de eerste etappe van de Tour de France finishte. Bart: “Vooral de 2e dag met 215 kilometer door het heuvelachtige Bretonse landschap was erg zwaar, maar de kick bij de finish maakte veel goed”. De fietstocht heeft de deelnemers langs schitterende routes over het Britse platteland en langs Franse wijngaarden en kastelen geleid. Volgend jaar wordt de sponsorfietstocht weer georganiseerd, waarschijnlijk gaat de route dan van Antwerpen naar Londen.

Right to Play Ride to the Tour 2011

www.righttoplay.org.uk

 

8 thoughts on “Persbericht: Ride to the Tour zit er op!

  1. -Age of a man or woman should be Eighteen years old or higher -You must have one particular then you might have to question the lender to transform over your finance amount Sometimes the particular courts brings the debtor to court consistently as the banker sort of because he may of loan merchants that can help you

  2. "la trovo veramente sciocca. Pensare che io pensavo di aver diritto di vivere in pace…."Se Philip Pullman leggesse queste parole, e ne fosse offeso o scioccato o risentito, seguendo il tuo ragionamento potrebbe impedirti di scriverle o importi di cancellarle. Come vedi, non se ne esce. Molto meglio il confronto tra due o più idee espresse liberamente.

    • maketçii %A %B %e%q, %Y at %I:%M %p · Ä°nanılmaz.Böyle bir gösteriye ÅŸahit olmayı çok iseŸ¼dim.DüÅtÃrnsene akÅŸam iÅŸten dönerken buna benzer bir görsel şölene denk geliyorsun. Bütün günün yorgunluÄŸu bir anda siliniverir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>